Fragt & Levering

Fragtpriser: 

Her kan du se priserne på fragt for levering af gavekurve.

  • Levering til pakkeshop 49 kr. 

Levering af et større antal gavekurve, som skal sendes på palle, koster 299 kr eller aftales nærmere.

Levering:

Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret i pakkeshop, med mindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Grønland og Færøerne)

Dine varer kan sendes med PostNord eller GLS. Ved levering af større mængder benyttes Danske Fragtmænd.

Hvis det er aftalt, at din pakke skal leveres til en pakkeshop- eller boks og det viser sig at der ikke er plads, vil din pakke blive flyttet til et andet udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, så kontakt os gerne på kontakt@luxuskurven.dk

Vi bestræber os på at levere din gavekurv 1-3 dage efter bestillingen. Ved højtider som jul, mors dag osv. kan der forekomme ekstra ekspeditionstid. 

PostNord og GLS leverer alle hverdage til pakkeshops og i nogle tilfælde også lørdag. Bemærk: der bliver aldrig leveret pakker til hjemmeadresser lørdage, søndage og helligdage.

Luxuskurven.dk er ikke ansvarlig for forsinkelser hos PostNord, GLS og Danske Fragtmænd.

Skulle det ske, at du kommer til at skrive forkert adresse eller  undlader oplysninger der gør at fragtfirmaet ikke kan levere din pakke, vil pakken blive sendt retur til os. Hvis det skulle ske, at du ikke får afhentet din pakke i pakkeshoppen inden for den angivne tid, så vil den også blive sendt retur til os. I begge tilfælde vil det koste et ekspeditionsgebyr på 60 kr. hvis vi skal sende varen til dig igen.  

Shopping Cart